Jag heter Vanja Wikström och pysslar med lite allt möjligt. Men en gemensam nämnare är att vad jag än jag gör, så gör jag det med ett satans driv och en rackarns massa passion.

Jag är medgrundare av och VD för GlamMom.se. Vi ser till att preggosar och ammande kan se lika fräsiga ut på såväl klädes- som underklädesfronten som innan de fick mage.

Jag är nybakad mamma till Iggy, och bloggar om livet som momtrepreneur. Att kombinera business med bebis går tokbra, och är inget att vara rädd för. Jag brinner för entreprenörskap och vill gärna inspirera andra att satsa på det de tror på. Livet blir liksom så mycket skojigare då.

Förutom bloggen driver jag en YouTube-kanal. Där bjussar jag på allt möjligt: klipp från vårt nya liv som föräldrar, skönhetstips och kejsarsnittsinformation. Just rätten att få föda med planerat kejsarsnitt är en hjärtfråga för mig, därför är även en del av denna sajt ägnad åt just det.

Ni hittar mig givetvis också på Instagram under namnet @vanja_wikstrom.

När dinosaurierna härskade på jorden hade jag även någon slags karriär som artist och låtskrivare. Men numera sjunger jag mest Imse Vimse för Iggy. Kanske den mest tacksamma publik jag stött på dock, så det är ingen dum deal.

Vill du veta mer om mig, komma i kontakt angående ett samarbete eller helt enkelt bara säga hej, så gör du det lättast genom att skicka ett mail till [email protected] så svarar jag så raskt jag kan. Tjoff!