arkiv

25 kommentarer till Premiär för Älskade Unge!

 1. Tummen upp för det här! Det var ju jättebra ihopsatt och kände att det gärna fått vara ännu längre 🙂 Klippet är nu uppe på min blogg också så att fler får se det. Go team Vanja!

  • Men vad gullig du är som delar vidare Johanna – stort tack! Och KUL att du tyckte det gärna fick vara längre, bästa betyget ju! 😀

 2. Gillade programmet skarpt och kan knappt vänta en hel vecka till nästa! Det enda jag tyckte var negativt var att det var lite kort. Hade gärna fått vara 30 minuter. Härligt ärlig var du också. Och jag delar din åsikt om barn i sängen. Tyvärr inte lika lätt längre när kidsen kommer springande för egen maskin mitt i natten. Men men. Man får vara principfast och ALLTID natta i egna sängen. För eller senare blir det väl hela nätter också!

  • Ååååå vad KUL att du tyckte det var roligt – och för kort! Ha ha, bästa bästa ju, vad glad jag blir! 😀 Och he he, förstår det där med att det är svårt med kids som kan löpa in och hoppa upp i sängen själva…får se hur det går för mig och Niklas och vår säng i framtiden… 😉

 3. Älskart! Ni är så ärliga och härliga. Men…(det finns alltid ett men) Programmet är för KORT! Önskat det vore längre:)
  Jag blev glad av att se er mammisar och när jag träffat och känner Angelica och Kajsa-Stina lite in reality så är det ju ännu lite roligare.
  Ser verkligen fram emot nästa avsnitt!
  Kram Jossan som gärna också varit med i TV, hihihi. ( fast jag har ju det, 112 på liv och död serru:)

  • Ååå tack! Vad KUL att du gillar, och att du tycker det är för kort är ju bara toookbra! Hurra! Och cooooolt med 112 på liv å död! ^^Lite mer seriöst än vårt program måste jag säga! ;-D

 4. Superhärligt program! Som du själv skrev, så himla välgjort! Är väl egentligen inte målgruppen men kommer ju titta varje gång det dyker upp i bloggen ändå, det var ju en så härlig känsla av reportage och skvallersnack med tjejkompisarna. Alla tjejerna verkar så goa, och jättehärligt att ni bjuder så på er själva, inte minst Kajsa-Stina. Verkar vara en sjukt kul person! Och vilka mysiga människor hon har samlat ihop – jag skulle ju köpt allt av mannen med det lustiga skägget i barnaffären, oavsett barnstatus!
  Liksom resten av kommentarerna, gärna 30 minuter! 😀

  • TACK för feedback – och YES Kajsa är tokskön! 😀 KUL att du vill att det ska vara längre, nu blir vi glada! Och att vi kan locka även de utan barn är ju plus i kanten, otroligt skoj! <3<3<3

 5. Älskar programmet, tyckte nästan att de va för kort. ville gärna ha lite längre. Ser fram emot fler avsnitt.

 6. Längtar tills nästa avsnitt kommer. Bra blandning. Håller med alla andra. Lite mer hade varit lite bättre 😉

 7. Vilket härligt program, längtar redan till nästa avsnitt!! Vad bra Kajsa Stina var som programledare för övrigt. Superduperhärligt att se dig i denna rollen också Vanja! 🙂

 8. Tycker att det är helt sjukt att mamman i klippet beskrev hur hon hade sex med sin man samtidigt som hon ammade sitt barn!? Hon gjorde sitt barn delaktig i en sexakt vilket för mig är i klass med ett sexuellt övergrepp. Vad är det för fel på folk!?!?!?!?

  • Emelie har upprört ganska många med det uttalandet, till och med hamnat på Aftonbladets förstasida med folk som ”rasar”… Det har blivit en väldans diskussion.

 9. Bra program, men reagerade väldigt starkt på kvinnan som berättade att hon ammade samtidigt som hon hade sex. Jag personligen skulle ALDRIG kunna göra så. Hur ställer du dig i frågan Vanja?

  • Ja, Emelie har upprört rätt många genom det där uttalandet. Det är inget för mig. Jag är sjukt obekväm med att göra nåt jufsigt ens med Iggy i närheten. Not for me, alltså. Men alla är vi olika.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *